StudentGroningen.nl zoekt bloggers!

Wil jij bloggen/vloggen over jouw studentenleven? Af en toe een artikel schrijven of juist met regelmaat? Wij zoeken jou! 

Over StudentGroningen.nl

 

StudentGroningen.nl is een website van studenten voor studenten. Wij hebben alles wat je zoekt als Groninger student. Of je nou op zoek bent naar een opleiding of een kamer, of waar je het beste op kunt dit weekend. Wij hebben alle informatie die je nodig hebt. Verder hebben we bijna elke week wel een actie zodat je ergens korting kunt scoren.

  Vragen over StudentGroningen    Op zoek naar studie-informatie?

 

Ga je beginnen met een opleiding, maar weet je niet waar je naartoe moet? StudentGroningen.nl zorgt ervoor dat jij de juiste studie in Groningen vindt. Wij maken je studentenleven een stuk makkelijker

 Studentenkamer Groningen    Op zoek naar een studentenkamer?

 

Je gaat studeren in Groningen en je hebt een kamer nodig. Wat nu? Wij helpen je mee om te zoeken naar de mooiste kamer op de beste plaats.

 Uitgaan in Groningen     Stappen en feesten in Groningen?

 

Voor een avondje stappen kun je prima in Groningen terecht. Op stap gaan kan in één van de talloze kroegen die Groningen heeft. Bijna het gehele nachtleven speelt zich af rondom de Grote Markt en Poelestraat. Het mooie van het uitgaansleven van Groningen is dat het geen sluitingstijden heeft; je kunt feesten totdat het licht wordt.

 Info StudentGroningen.nl    Ontdek StudentGroningen.nl

 

Bij StudentGroningen.nl hebben we alle informatie die je nodig hebt als (aankomend) student in Groningen. Opleidingen en studies, kamers en huisvesting, het nachtleven, stages, werk en bijbanen. Wij maken je wegwijs in Groningen!

student-groningen-hand-mockup

Wij maken je wegwijs!

Studie-info, studentenbanen, bedrijven, kortingen en meer…

StudentGroningen.nl

De wegwijzer voor studerend Groningen!

Onze partners

StudentGroningen.nl,mogelijk gemaakt door Braino, en Hasret!

Hasret
Braino